Google Analytics 10 år

En kärleksförklaring till ett födelsedagsbarn

Publicerat av

Idag är det en alldeles speciell dag, här på kontoret firar vi detta med en kärleksfullt hemmabakad äppelpaj serverad av vår fantastiska värdinna tillika VD Maria Eckerwall. Dessutom får vår blogg finbesök av världens bästa Linus Larsson, Global Online Traffic Manager på Thule Group.

Linus Larsson Thule Group

Kära, älskade du,

När vi först träffades visade du mig saker jag inte trodde var möjligt. Du öppnade dörren för en ny värld och utan att veta det startade vi en kärleksresa som varat i flera år och som bara blivit djupare och härligare med tiden.

Det var inte alltid enkelt, det ska gudarna veta. Jag förstod tidigt att du var komplex, och det skulle visa sig att min oro inte var obefogad. När jag trodde att jag hade klurat ut dig visade du nya sidor som kullkastade allt, och ju mer jag lärde mig desto mer insåg jag att jag inte kunde.

Aldrig har vi en tråkig stund tillsammans.

Visst har vi haft våra duster, jag har slitit mitt hår när allt du sagt och visat mig bara känts fel och missvisande. Men det är de fina stunderna vi minns – inte minst när vi lärt känna varandra, långa kvällar av djupt grävande när vi försökt förstå oss på och analysera saker större än livet. Tillsammans har vi lärt känna nya människor och tack vare dig har jag kunnat hjälpa dem som velat ha det vi har och kunnat hånle lite åt dem som trott att de har det.

På sistone har något förändrats. Du får okända besökare och det känns som att jag återigen lägger mer och mer tid på att försöka förstå mig på dig. Kanske har vi växt ifrån varandra? Det som slår mig när jag sneglar ut på ”marknaden” är dock bara försäkran. Ingen annan är som dig och utan dig skulle jag tappa all koll. Utan dig skulle livet skulle vara en gissning.

Just idag är det dessutom din 10-års dag.
Tack för att du finns Google Analytics,
Din Linus

Vi tackar fotobyrån Apelöga för att vi får använda den magiska bilden – Linus inlägg hittar du även på hans LinkedIn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *