Eaktiebokens gränssnitt

Samarbete med eaktiebok.se – en ny, tjänst för onoterade aktier


Eaktiebok.se
är en svenskutvecklad digital tjänst för hantering av onoterade aktier. Tjänsten är helt molnbaserad och underlättar inte bara för aktieägarna utan även för företagen själva. Bakom verktyget står bolaget C4G Sweden med Mikael Renck i spetsen som har en lång karriär inom finans och entreprenörskap.

Eaktieboken, som alltså är en digital aktiebok och depålösning för onoterade bolag, har sedan lanseringen i somras fått ett varmt mottagande bland de nyregistrerade kunderna. Till sin hjälp har Eaktieboken valt TopVisible, inte bara för sökmotoroptimering, men för ett helhetgrepp kring AdWords, Affiliate och hantering av WordPress-sidan.

Svenskutvecklade digitala tjänster ligger oss väldigt varmt om hjärtat och tycker därför det är strålande kul att få jobba med eaktiebok och kunna göra det över hela det digitala spektrat.

Nu har du två val; Vill du veta mer om hur ni förenklar hanteringen av onoterade aktier? Hör av er till Mikael Renck på eaktiebok.se. Vill du istället själv få hjälp att nå ut till nya kunder på Google? Kontakta mig!