janne-o-bjorn-viamedici

TopVisible ♥ ViaMedici

Ja, det är verkligen TopVisible hjärta ViaMedici och jag är säker på att det är ömsesidigt. Företaget ViaMedici som importerar och distribuerar hjärtstartare till hela landet, blev egentligen kund för väldigt längesedan. Först gick de en kurs, sen en till och efter ytterligare några återbesök kan vi nu stolt presentera dem som löpande SEO-kund.

viamedici-logo

 

ViaMedici startades inte för att bli någon vinstdrivande gigant. Istället är de fd SOS-alarm anställda och ambulanssjukvårdare som en dag fick nog. På den tiden fanns inga publika hjärtstartare, så om någon fick hjärtstopp var enda chansen till överlevnad att någon i närheten kunde hjärt- och lungräddning, eller att ambulansen hann fram i ovanligt god tid. Från hjärtstoppets inträffande tar det bara några få minuter innan man får bestående skador, en allt för snäv tidsram för ambulanssjukvårdare.

ViaMedici lär ut hjärt- och lungräddning (HLR) och distribuerar hjärtstartare över hela landet till privatpersoner, företag och allmänna platser. De har också ett samarbete med Skånska Fotbollsförbundet som gör att fotbollsklubbar i hela landet kan få både defibrillatorer och HLR-utbildning för tränare och ledare.

HLR-utbildning med ViaMedici

 

Tillsammans med oss på TopVisible tar man steget ut i en ny digital satsning som ska möjliggöra för fler att ta del av ViaMedicis erbjudande. Bättre synlighet på Google och en webbplats som tillika delar fokuserar på produkter och på information är redan i görningen. Extra kul för oss är att vi fått detta förtroende stegvis och att Björn och Johan på ViaMedici har provat på i princip alla tjänster vi har att erbjuda.

Hjärtligt välkomna, säger vi till ViaMedici, som med hjälp av SEO och HLR säkerställer att fler människor stannar IRL.

För att bli en bra beställare gäller det att man vet vad man beställer, att man sätter rätt krav och förväntningar, men också att man kan utmana sina konsulter. Lär dig allt du behöver veta på någon av våra SEO-kurser i Malmö, Stockholm eller på distans.